Добре дошли в нашия магазин!

Когиталност...

Най-продавани

Скоро разглеждани

обща Теория от Когиталността

Описание

Теория от Когиталността онлайн!

Автор: ivomir

Година на създаване: 2009
Година на издаване "Теория на Когиталността" : 2012
Година на издаване "Теория от Когиталността (приемане, промяна, упражнения, действие)": 2013
Тип корица: твърда
Брой страници: 304

Луксозно издание, пълноцветно, твърди корици. Албумен формат.

Когиталност (сogito, лат. - мисля) - това е мисловност, менталност изобщо.
Всепроникваща субстанция. В необятността на Всичко, което Е!

Теория на когиталността е една вълнова симбиоза от черното и бялото в живота. Комбинация между честотите, които определят собствената ни индивидуалност, трептенията, които приемаме от околната среда и вибрациите на космоса. Едно звездно море, носещо лодките на индивидуалността в светлината на Любовта и Живота. Веднъж на гребена, а в следващия миг загледани във върховете, Животът и Любовта са винаги в играта. Игра на шах с осем основни принципа, редуващи се ту в черното, ту в бялото. 8 х 8. Безкрайност по безкрайност. Върху дъската на Когиталността... С танцуващите фигури на Любовта и Живота в ритъма на музиката на безкраен кръговрат. Игра, навлизаща в необятните измерения.
Тази вълнуваща светлинна феерия от звуци трансформира нас и всичко окло нас.
Трансформира Живота в... Любов. Дъската за шах се променя в... куб. И намерението ни завърта този Рубикон, заедно с фигурите. Според принципите на миналото. В емоцията на настоящето. С убеденост в бъдещето. Събрани в Единението на безкраен кръговрат от възможности...
Миг, събрал време и пространство в нулева точка, отваряща необятния портал на перспективата...
Портал на възможностите... Върху шахматния куб на Когиталността...
Игра на вероятности, в която... всяка пешка вече е цар!

Книгата получавате с безплатна доставка до предпочитан офис на Еконт в цялата страна.

Цена: 34.00лв.
Няма наличност
Изпратете на приятел Оценете продукта Добави в списъка с желания

Теория от Когиталността (от лат. cogito - мисля) е наука за… откриване и развиване на собствените възможности. Това е Свободата да бъдеш себе си, обоснована и доказана чрез последните открития на вълновата генетика, квантовата физика, философията, биологията... Теорията е всъщност... практика на себепознанието -  на това да разбираш кой си, какъв си… защо си… прекрачвайки рамките на стандартните схващания за материалността.

Всичко е мисловност и информация, енергия и вълнова честота. Достъпът на човека като индивид до тази информацията идва чрез епифизната жлеза („трето око”), която е и проглеждането ни, наречено просветление. Това е свързващата брънка между два свята – „материалния” и този на информационно-енергийната мисловност - Когиталността.
Ние сме вибрация и Светлина. Безграничната информация и безусловната Любов на Вселената се осъществяват чрез проявлението в „материален“ план. В тази уникална свързаност водата се явява междинна същност, чиято задача е да коригира и хармонизира материя и мисловност, а светлината е основа за творенето. Пренасянето на ДНК-информация със светлина е вече научен факт. Дори когато молекулата на ДНК не съществува, информацията за нея остава в когиталността. Кодът на съществуване и трансформация от един жив организъм в друг става по изцяло енергиен път. Тоест, всичко е холограма (илюзорно изображение) на една безгранична, пътуваща, вечна светлина, проявила се от движението на когиталността. Мисълта може да ускорява или забавя хода на времето, да управлява поведението на клетките в тялото, да описва обекти на далечни разстояния, а в алтернативни състояния… да достига творчески способности, които са безгранични. Защото… зад всяко събитие, състояние или природно явление всъщност стои мисловността - разумен свят с огромна сила и възможности. Изследването в този план е науката на новото хилядолетие – Теория от Когиталността

Валути

брояч