Добре дошли в нашия магазин!

Когиталност...

Най-продавани

Музика за визуализация и релаксация: Празнота, която обвързва...

Описание

Продуцент: ivomir 
 
Тази музика е енергия. Тази музика е информация. Тази музика е емоция! Чуйте я, за да откриете света на подсъзнанието! Вашият, нашият свят. Светът на възможностите. Чуйте духът на народа ди ли, за да видите... Чуйте нестинарките, издигнали вярата и себе си над горещите въглени, за да почувствате... Чуйте гайдата, отлетяла нейде в космоса да дири разумен живот, за да усетите... И природата - уникалното, дарено от Бога място на което сме се родили. За да бъдем, за да сме! 
 
 
 
 

Цена: 13.00лв.
Брой:
Изпратете на приятел Оценете продукта Добави в списъка с желания

„Сценарият” на музиката - от ivomir

1. Космос, Вселена, Покой, Нищо – няма движение, пространството е изпълнено с покой. Тежка, басова, но мажорна музика. Все пак нищото е нещо(мислещи когитални частици, притежаващи най-мощната възможна енергия). Няма минало. Няма бъдеще. Има покой и познание за всичко.

Усещания: безпределност и могъщество в тяхната цялост. Вселената е мислеща, знае всичко, съдържа цялото познание на света…

2. Една от тези могъщи частици прави своя избор за движение - от покой тя решава да се движи... Другите се увличат от нейното движение. Светлина... Струнни инструменти – в началото един, след това много... Вече има пространство, време и светлина. Голям взрив - една феерия от мисли, чувства и цветове.

Усещания: загуба на енергия, но ние (частиците) не се страхуваме… Струи красотата и изненадата от това, че ние сме тези, които сме предизвикали феерията от цветове.

3. Появява се първото взаимодействие между Покоя, Движението и Светлината – това е интерферентната картина на холограмата,  наречена образ (познатата ни материя):

„Ние идваме от Светлината, където Светлината дойде от Себе Си.

Ако ви попитатза знака на вашия Отец, отговорете:

Движение и покой.

Усещания: учудване от цветовете, изненада от това което се създава, обърканост от загубата на енергия, гордост от това, че изборът е направен, страх от неизвестността…

4. Появата на Човека в Света и пространството – това е нов поглед върху действителността, на основата на възникналото Съзнание (Логика), което игнорира духовността. Тук се появяват първите признаци на елементите от природата – тропот на копита, викове, вода (река). В това число трябва да се включи силата, унищожителната дейност на човека, болката, компромисите, огънят, в който изгаря сътворената жива природа, за да се „развива” логически Човека. Агресия, война, ужас. Лъжливото усещане, че градим, докато рушим, преминаващо във все по-бързи темпове…

Усещания: агресия, ужас,  болка, неориентираност, страх. Тупането на сърцето съвпада с тропота на копита, прелива към неизвестността на шума от морето, в глъбините на което се усеща унищожителният ужас на огъня. Някъде много, много назад все пак се усеща съществуването на мъдрата Вселена, но нейните звуци имат все по- затихващи функции.

5. Идва моментът да се появи Вярата. Може да започнем и да завършим с камбани. Музиката е ортодоксална, започва нежно, лирично, набира все повече мощ, за да се обърне в един момент обратно към Вселената (БОГ). Движение по спирала, набираща все повече мощ и сила, за да избухне в един в един момент в Катарзиса за Човечеството.

Усещания: Болка, ужас, неориентираност, страх, стигащ до отчаяние. Плач – тъга и трагичност…  Но Вярата, караща те да продължаваш да съществуваш, я има и е в нас. Винаги е нужно да присъства Надеждата - зрънцето, което попаднало в мида, се превръща в перла.

6. След катарзиса идва пречистването – спокойствието на природата, чуват се птички, ромон на вода, щурчета, усещането за ново начало. Някъде в далечината започва протяжният и вълнуващ вопъл на гайдата, извисява се глас от българска родопска народна песен. Природните картини и песента преливат една в друга. Чамовете, шума на вятъра, ромона на бистрите извори допълват емоционалността на гласа и гайдата. Чуват се гръмотевици, дъжд, които преминават в пращене на огън от камина, а песента продължава да се лее над тази природа. Няколко камбани са подходящ завършек на пасажа. Те са пътя ни към онова което не познаваме, но искаме да достигнем.

Усещания: Гордост, Чистота, спокойствие, Вяра, нежност, Любов, вплетени в хармонията на уникалността на човека. Природа и човек стават едно цяло – единство, което води до увереност и извисяване. Това сме ние – преосмислили и открили себе си, поели по пътя на Доброто. Позитивност и Светлина.

7. Спокойствие, градивност, благосъстояние. Тук се усеща богатството на природата, нейното многообразие и могъщество. Редуват се картини на тихо спокойствие, изобилие от звуци и цветове, нежност, приспивност и в същото време уникалност, която е самата Природа. Чуват се буйни водопади, ромон на поточета, вятър, шумолящ в листата на дърветата, виещият северен вятър. Студ и топлина, Сила и нежност, спокойствие и сила. Енергия и тишина – многообразието на природата. Могат да се съчетаят противоположни стилове от музиката – симфонична с джаз, оперно пеене с техно, диско - ритми, или рап; но като основа, фон или основна картина да се усеща могъществото на познанието, което е гайдата, някъде в безкрайността, кавала, или кларнета, които му пригласят,

Усещания: Красота, природа, пречистеност, спокойствие, отпусната емоционалност, в която да се усети възраждащата се вяра в духовността на човека. Вяра в подсъзнанието, в интуицията, като основна връзка между логическото човешко съзнание и алогичното могъщо познание на Подсъзнанието (когиталност - БОГ, Вселена, Енергоинформационна система и т.н.)

8. Обръщане към мъдростта на Подсъзнанието(Вселената). Ако може да се преплетат източни мелодии за медитация, класиката на Бах, ортодоксалната музика и емоционалността на гайдата, кавала, тъжната китара и красотата на пианото. Уникалност на личността, въодушевление от творческото в нас, вярата в подкрепата на мислещата Вселена и убедеността, че колкото и да сме нищожни, все пак притежаваме способността да мислим, което ни прави единни с цялата вселена.

Усещания:Усещането за това, че всичко, което ни заобикаля е в едно с нас. Бодрост, увереност, сила се вливат и струят от нас. Щастие. Щастие от избора, който сме направили – а именно да сме самите ние – това, което сме, готови да даваме, да помагаме и разпространяваме доброто навсякъде.

Сливане отново с началото – това спокойствие прераства в одухотворено все по-интензивно и жизнерадостно темпо, което ни прекарва през бързи, живи звуци, преминаващи в могъществото на Мъдростта, в космически звуци, които тръгват на бързи обороти от туптене на сърце, през водата, огъня, гласовете и природата, извиват се към бълбукането на Космоса, в който тръгват сто гайди и се отнасят към познанието на онази част от Вселената, за която един миг е вечност, вечността – миг. Извисяват се, остават само те и Космоса, за да достигнат Покоя, пълното знание....

Валути

брояч